Sluiten
Reserveren

Reviews

Dit zijn een aantal reviews van klanten over hun ervaring met Praktijk Annette Kloosterboer.
Wil je ook een review schrijven? Klik dan op de knop hier onder.

Schrijf een review

 • Marcel

  Ik ben een paar keer bij Annette geweest met een flinke blessure. Hoewel ik eerst een beetje sceptisch tegen het hele energie verhaal aankeek, moet ik zeggen dat ik echt een groot effect heb gemerkt. Niet alleen namen mijn pijnklachten snel af ook de hele genezing ging opeens veel sneller dan ik de weken voor ik bij Annette kwam. Een paar behandelingen van Annette zijn echt een goede investering als je je lichaam nodig hebt.

 • Hanneke

  Ik kom inmiddels al jaren bij Annette voor heerlijke schouders, nek en rugmassages. Toen ik voor het eerst bij haar kwam, zat mijn onderrug behoorlijk vast. Had een flink aantal behandelingen nodig om hier helemaal verlost van te worden. Maar na een x-aantal behandelingen is haar dat toch gelukt.  En ook met de vervelende knopen in mijn schouders weet zij heel goed raad. En ondanks dat de problemen in mijn rug voorbij zijn, blijf ik naar haar toe gaan om te zorgen dat alles lekker soepel blijft en de boel niet meer vast komt te zitten. Kan het echt aanraden.

 • Inge

  Ik heb vaak last van mijn onder rug. Jaren bij een fysiotherapeut onder behandeling geweest maar zonder succes. 
  Annette heeft met voetreflex en rug massages mij klachten vrij gekregen!!! Top!!! dat Annette afgestudeerd fysiotherapeut is geeft mij het volste vertrouwen in de massages en oefeningen.
  De voetreflex behandelingen geven gelijk ook een hoop energie.
  Echte aanrader!!!! ik ben fan….