Sluiten
Reserveren

Oosterse gezichtsmassage 3 gezichten met de punten voor

Oosterse gezichtsmassage of Gezichtsreflexologie een alternatief voor Botox

Wat is oosterse gezichtsmassage of Gezichtsreflexologie

Oosterse gezichtsmassage  is een behandeling van het gezicht, die veel weg heeft van voetreflexologie. Daarom wordt dit ook wel Gezichtsreflexologie genoemd. Net als op de voet bevinden zich op het gezicht gebieden en punten die corresponderen met organen en systemen in het lichaam. Een combinatie van de voet- en gezichtsreflexologie, geeft therapeuten een goed instrument in handen om patiënten te kunnen behandelen. Lone Sørensen is de grondlegger van deze behandeling. Lone is al ruim 25 jaar bezig met deze behandelingen en  woont in Barcelona. In Nederland wordt zij vertegenwoordigd door Hanneke van Baal en Monique van de Beld. Door deze dames ben ik opgeleid ben in de Japanse Cosmo Facelift. De resultaten van deze behandeling zijn in veel gevallen echt ongelooflijk. Je ziet er zoveel beter uit in korte tijd dat dit door veel mensen met recht als een zeer haalbaar alternatief voor Botox wordt gezien.

Wat doet oosterse gezichtsmassage of gezichtsreflexologie voor je ?

  • Een behandeling brengt je gezicht tot rust, het kan symptomen zoals hoofdpijn, slapeloosheid en vermoeidheid van de ogen verlichten.
  • Het vermindert rimpels en lijntjes in het gezicht zonder snijden (facelift) of injecties (botox).
  • Het verbetert de souplesse  van uw huid en de conditie van zowel de huid als de onderliggende spieren.
  •  De huid van uw gezicht wordt op een cellulair niveau gestimuleerd. Hiervan profiteert uw hele lichaam doordat de (energie)balans in uw huid wordt verbeterd en de verwijdering van dode cellen wordt gestimuleerd.
  • De bloedcirculatie in uw gezicht neemt toe waardoor een grauwe of gezwollen huid er weer gezonder en stralender uit zal zien
  • De behandeling vergroot het zelfhelende vermogen van de gezichtshuid en ondersteunt uw lymfestelsel waardoor uw lichaam zelf weer gifstoffen uit de huid afvoert en ervoor kan ervoor zorgen dat u zonder medische ingrepen er weer jaren jonger uitziet.