Sluiten
Reserveren

Kosten en Vergoedingen

Kosten

De kosten voor de meeste behandelingen bedragen 27 EUR per half uur of 50 EUR per uur. Voor de workshops verschilt het per workshop maar bedragen staan genoemd in de omschrijving van de workshop. Daarnaast organiseer ik ook groepsactiviteiten zoals MIR bijeenkomsten en OSHO meditaties waarvoor een bijdrage in de kosten wordt gevraagd.

Vergoedingen

Omdat ik lid ben van de bond van Europese Reflexologen (BER), wordt in 2018 een deel van mijn behandelingen vergoed door een aantal grote zorgverzekeraars.

Zorgverzekeraars 2018

De volgende zorgverzekeraars hebben de BER voor 2018 opgenomen in het overzicht van alternatieve en complementaire geneeswijzen:

Let op! De vergoeding is afhankelijk van het aanvullende pakket dat u als verzekerde heeft afgesloten bij uw verzekeringsmaatschappij.

Disclaimer: Ik kan geen enkele garantie geven inzake de juistheid of het bijgewerkt zijn van de informatie hierboven, omdat ik afhankelijk ben van externe informatiebronnen. U kunt hier dan ook geen rechten aan ontlenen.

Daarnaast kunnen onder bepaalde voorwaarden de kosten voor opleidingen, workshops en cursussen door zelfstandigen (ZZP) als kosten worden opgenomen in hun boekhouding. Door particulieren kunnen deze kosten vaak (deels) worden afgetrokken in uw belastingaangifte. Zie voor meer informatie de belastingdienst.