Sluiten
Reserveren

Kosten en Vergoedingen

Kosten

De kosten voor de meeste behandelingen bedragen met ingang van 1 februari 30 EUR per half uur of 55 EUR per uur. Voor de workshops verschilt het per workshop maar bedragen staan genoemd in de omschrijving van de workshop. Daarnaast organiseer ik ook groepsactiviteiten zoals MIR bijeenkomsten en OSHO meditaties waarvoor een bijdrage in de kosten wordt gevraagd.

Vergoedingen

Omdat ik lid ben van de bond van Europese Reflexologen (B.E.R.), wordt in 2020 een deel van mijn behandelingen vergoed door een aantal grote zorgverzekeraars.

Daarnaast kunnen onder bepaalde voorwaarden de kosten voor opleidingen, workshops en cursussen door zelfstandigen (ZZP) als kosten worden opgenomen in hun boekhouding. Door particulieren kunnen deze kosten vaak (deels) worden afgetrokken in uw belastingaangifte. Zie voor meer informatie de belastingdienst.

 

Zorgverzekeraars 2020

De volgende zorgverzekeraars hebben de B.E.R. voor 2020 opgenomen in het overzicht van alternatieve en complementaire geneeswijzen:

Aevitae EUCARE https://www3.aevitae.com/eucare

Aevitae VGZ https://www3.aevitae.com/vgz-zvk

AON (voorheen IAK) https://iak.nl/zorgverzekering/alles-over-zorg

Bovemij (Zilveren Kruis) (BOVAG) https://bovagzorgpolis.nl/

De Amersfoortse https://www.amersfoortse.nl/zorgverzekering

FBTO https://www.fbto.nl/zorgverzekering/service

Gemeente Optimaal https://www.zilverenkruis.nl/Consumenten/zorgverzekering/Paginas/optimaal.aspx

OZF https://www.ozf.nl/consumenten/Paginas/default.aspx

ZieZo https://www.zilverenkruis.nl/Consumenten/zorgverzekering/ziezo

Zilveren Kruis https://www.zilverenkruis.nl/consumenten/zorgverzekering

 

DISCLAIMER: De B.E.R. kan geen enkele garantie geven inzake de juistheid of bijwerkingen van bovengenoemde informatie, omdat wij afhankelijk zijn van externe informatiebronnen. U kunt hier dan ook geen rechten aan ontlenen. Alleen de behandelingen van onze beroepsleden van de B.E.R. worden vergoed.

LET OP! De vergoeding is afhankelijk van het aanvullende pakket dat u (als verzekerde) heeft afgesloten bij uw verzekeringsmaatschappij.